Felhívások

Fantasztikus izgalmakkal vár a 2024-es GSPORT League!

Fantasztikus izgalmakkal vár a GSPORT League melynek első szakasza október 14-15-én kezdődött. Csehország szívétől, Prágától alig egy köpésnyire indult útjára egy kezdeményezés, mely azt hivatott szolgálni, hogy a fizikai sportot és az esportot kombinálja, illetve egy nagyszabású program keretein belül Európa több egyetemének hallgatóját is megmozgassa (szó szerint és átvitt értelemben egyaránt)!

Eddig Olaszország, az Egyesült Királyság, Finnország, Norvégia, Szlovákia és Ukrajna képviseltette magát és természetesen a házigazda. 9 órányi sport és 6 órányi tömény gaming, mindez megspékelve egy 10.000.- eurós prize pool-lal.

A programok sokszínűsége mellett igazi élményben lehet részed, ha kedveled az akadálypályákat, a kispályás focit, a lézerlövészetet, a FIFA-t vagy a CS 2-t. A verseny lényege, hogy egy adott csapat minél jobb eredményeket érjen el mindenben, de vigyázat, mert aki pro gamer, viszont a tomporán veszi a levegőt pár lépcső után, vagy profi futsalos de a CS-ben meg kutyaütő…akkor át kell gondolni a stratégiát!

Várjuk azon lelkes hallgatók jelentkezését, akik úgy érzik szívesen csatlakoznának egy ilyen sokrétű és színes társasághoz! Minden a versennyel kapcsolatos információt megtaláltok az alábbi leírásokban, de ha szeretnél akkor keress fel minket személyesen a TF K2-es épületében (Várhegyi Attila – Rekreációs Tanszék, Kotroczó Levente – TFSE iroda), vagy töltsd ki az űrlapot: ITT!

Kedvcsinálónak pedig nézzétek meg az autumn split-ről készült videót:

A nevezéssel kapcsolatban figyelmesen olvasd el a lenti PDF-et!

Invitation-GSPORT-League

Ha felkeltette az érdeklődésed, de még böngésznél kicsit akkor kukkancs rá honlapra: KATT IDE!

Forrás: GSPORT – Gaming and Sport Facebook