Felhívások

Ismét CSATÁRJÁTÉK a TF-en!

Ki ne álmodozott volna arról kisgyerekként, hogy legjobb barátai vagy testvérei ellen vonul teljes harci díszben és győzelmet arat? A csatárjáték egy izgalmas stratégiai játék, ahol a résztvevők gyakorló fegyverekkel (polifoammal borított eszközök) támadják egymást és védik a „cél”-t. Próbáld ki magad biztonságos körülmények között egy maroknyi sereg fontos tagjaként ebben a szablyákkal, lándzsákkal és íjakkal vívott ütközetben. Az alábbi videóban konkrét példákkal is tudunk szolgálni, hogyan is néz ki egy-egy menet:

A szabályok egyszerűek, a játék nagyszerű! Nincs más dolgod, mint a kiválasztott eszközökkel megérinteni a célt, vagy pedig lesöpörni az ellent. A felszereléstől függően, lehetsz szablyával, íjjal vagy lándzsával. Meghatározott menetidő nincs, de onnantól kezdve, hogy kezedben a fegyver, biztosan nem fogsz egy helyben állni és várni, amíg a szemeid közé száll egy vessző.

November 5-én TE is kipróbálhatod magad itt a TF-en! Korosztálytól függetlenül bárki részt vehet a küzdelmekben és több kategóriában (haladó, kezdő, női) lehet nevezni! A program regisztrációhoz, illetve nevezési díjhoz kötött, helyszíne pedig a „D” terem lesz.

Minden egyéb a versennyel és a pontos szabályokkal kapcsolat információt megtaláltok az alábbi linkre kattintva: ITT!

Nevezés: ITT!

Várunk minden érdeklődőt és magát bátornak valló harcost a rendezvényre! Harcra fel!