Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Erős ellenfélhez látogatunk!

Extraligás férfi röplabdásaink szombaton koradélután a DEAC csapata ellen lépnek pályára a bajnokság 7. fordulójában, idegenben.

Az extraligát már évek óta erősítő debreceni röplabdacsapat négy győzelemmel és egy vereséggel a jelenlegi tabella 4. helyén áll. A DEAC együttese győztesen került ki a DÁG, a Kecskemét és a Pénzügyőr elleni összecsapásokból. Hozzánk hasonlóan legyőzték a DKSE-t, illetve 2:3 arányban kaptak ki a Vidux-Szegedi RSE-től.

A mieink jelenleg a 11. helyen állnak, 1 győzelemmel és 5 vereséggel maguk mögött. Legutóbb a Kecskemét ellen sikerült megszerezni az első hazai szettgyőzelmet, a találkozó végül 1:3 arányú vendég sikerrel ért véget.

A Debrecen idei játékoskeretében a tapasztalt sportolók mellett több tehetséges fiatal röplabdázó is helyet kapott. A TFSE csapatából is van egy kötődés, ugyanis centerünk, Mihucz Csaba debreceni származású, így számára nem lesz idegen a szombati légkör. Ahhoz, hogy fel tudjuk venni a versenyt a komoly játékerőt képviselő debreceniekkel szemben idegenben, kíméletlen és összeszedett teljesítményre lesz szükség.

Csapatunk négyesütője, Gebhardt Norbert így látja a szombati összecsapást: „Komoly játékerőt képvisel a Debrecen csapata, pláne hazai pályán. Amire nekünk szükségünk lesz szombaton, az a rendkívül pontos, kevés hibával folytatott agresszív támadó játék. Úgy gondolom, ha ezek meglesznek a részünkről, akkor fel fogjuk tudni venni velük a versenyt. Szeretnénk meglepetést okozni, éhesek vagyunk a sikerre!”

A mérkőzést az alábbi linken lehet majd élőben követni:

Férfi Extraliga – 7. forduló
DEAC KFT – TFSE (11.11. 13:30)
DESOK Sportcsarnok, Debrecen

Mindent bele srácok, hajrá TFSE!