Férfi NBII Futsal

Érd is bevéve!!

Szalmás Zoli ezúttal mesterhármasig jutott.

Férfi futsalosaink a HIDEGKÚTI SC elleni fölényes diadalmat követően a 5 STARS – ÉRDI VSE otthonába látogattak az NBII Nyugati csoportjának 3. fordulójában. A hazai érdiek szintén győzelemmel és hozzánk hasonlóan nyolc gólt vágtak az előző körben.

Fiaink a lendületükből mit sem vesztve sorra alakították ki a helyzeteiket, aminek gyorsan meg is lett az eredménye, hiszen Szalmás Zoltán talált a kapuba (0-1). Érdekesség, hogy a múltheti meccsen is Zoli rúgta az első gólunkat, a mostanihoz hasonlóan a 3. percben. A korai gól meghozta a kedvüket a srácoknak és a következő gólszerzőnk az a Fodor Bálint volt, aki legutóbb mesterhármasig jutott (0-2). Ezt pedig még további két gól követte, mindkettő Szalmás Zolihoz fűződik, így ezen a találkozón is volt egy triplázónk. Ehhez a négy gólhoz pedig elég volt mindössze 10 perc, ami több mint bravúros eredmény.

Félidőben: 5 STARS – ÉRDI VSE- TFSE-SZERTARSPORT.HU (0 – 4)

A második játékrésznek is hasonló elánnal vágtak neki fiaink, viszont egy szabálytalanság miatt büntetőhöz jutott ellenfelünk, amit sikeresen ki is használtak (1-4). Ezt követően a hazaiak percei jöttek, ugyanis rövid időn belül további két gólt lőttek, amivel alaposan ránk is ijesztettek. Az utolsó nyolc percre kanyarodva azonban sikerült újra betalálnunk, ezúttal Dudás Dánielnek köszönhetően (3-5). Vendéglátóink a hátralevő időben minden energiájukat mozgósítva folyamatosan nyomás alatt tartották a srácokat. Ugyan egy góllal közelebb is tudtak jönni, de TFSE-s fiúk állták a sarat és végül egy rendkívül szoros végkimenetelű meccsen tudtak győzelmet aratni.

A csapatkapitány – Dudás Dani – tette fel az i-re a pontot.

Végeredmény: 5 STARS – ÉRDI VSE- TFSE-SZERTARSPORT.HU (4 – 5)

A következő fordulóban, október 5-én a REAC-SISE csapatát fogadjuk a Fáy utcában. A mérkőzés 20:30-kor kezdődik.
Legyünk minél többen és buzdítsuk a srácokat!!!

Hajrá Fiúk! Hajrá TFSE!

About the author

Fajcsák Balázs