Férfi BLSZ II Labdarúgás

csillagos ÖTÖS!

Labdarúgócsapatunk a legutóbbi fordulóban a szintén bajnoki éllovasnak számító, 100%-os formával rendelkező Nimród SE-t fogadta. A mögöttünk lévő szezonban két alkalommal találkoztak csapataink egymással, akkor egy-egy győzelem szerepelt mindkét oldal neve mellett.

A mérkőzés első félidejében ismerkedtek egymással a felek. Elekes mester ugyanazt a kezdő tizenegyet jelölte ki, mint legutóbb a Pénzügyőr ellen. Ami a játék képét illeti: voltak helyzetek mindkét oldalt, azonban a védelmek kellően hatékonynak bizonyultak, így az első játékrészben gól nem született. Félidőben: 0–0.

A második etapot bátrabban kezdte csapatunk, a lendületes játék pedig ezúttal is eredményre vezetőnek bizonyult. A 65. percben Nagy Szilárd megszerezte első gólját a TFSE színeiben. A véghajrához érve még mindig színvonalas mérkőzés, magas iram jellemezte a pályán zajló folyamatokat. Elismerés illeti a vendég Nimród SE csapatát, mivel igazi riválishoz méltó, alázatosan harcoló ellenfélnek bizonyultak.

Az utolsó percekhez érve továbbra is ígéretes támadófutballt nyújtottak srácaink. A 91. percben egy, a javunkra megítélt büntetőt követően sikerült lezárni a mérkőzést a nálunk már ötödik szezonját töltő Suskó Ádám jóvoltából. Egy perccel később szépíteni tudtak a vendégek, így alakult ki a végeredmény: TFSE – Nimród SE 2–1.

Újabb győzelmünkkel továbbra is hibátlan mérleggel vezetjük a BLSZ II. 2. csoportját. Elképesztő adat, de kapusunk hálóját ezúttal rezgette először labda a legutóbbi öt forduló során.

A 6. fordulóban a nyolcadik helyezett Közterület SK csapatához látogatunk október 9-én 11 órás kezdéssel.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!