Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Csak a szokásos, némi extrával!

Ismét diadalmaskodott mindkét kosárcsapatunk a MEFOBON!

Már már nem is meglepő, hogy női és férfi kosárlabdacsapatunk is egyaránt veretlen az egyetemi bajnokságban! Azonban a tegnap esti meccsek nem csak a tovább növelt veretlenségi szériáról maradnak emlékezetesek. Hölgyekkel illenénk kezdeni, de most megilleti az urakat az elsőbbség, ugyanis a SMAFC elleni győzelemben oroszlánrészt vállalt magára egyik kiválóságunk!

Laman Richárd már többször is szerepelt cikkeinkben és nem csak a borítóképeken tűnt fel, hanem kiváló játékával a sorok között is rendszeresen helyet érdemel. Ezúttal viszont megérdemel egy külön kiadást, mert egyedül dobott majdnem annyit, mint az ellenfél SMAFC csapata (64) összesen. Ricsi egészen pontosan 50 PONTOT szórt! Kiválóságunk egyéni teljesítményét lassan már az NBA-ban is megsüvegelnék. Közelikből és büntetőkből összesen „csak” 17 pontot szerzett, viszont a távolikat rendre értékesítette (11 sikeres tripla…), összességében majdnem 50%-os dobóátlagot hozott! Csapatunk magabiztos győzelméhez kétség sem férhetett ezen a napon: TFSE – SMAFC 95–64 (12-15, 29-13, 31-15, 23-21).

A fiúk után térjünk át a hölgyekre, akik szintén megérdemlik az ovációt! A lányoknál is szép számmal lehet kiemelni játékosokat, ha egyéni teljesítményről van szó. Király Andi neve ismerősen csenghet, hiszen ő az NBI-es keretben is pályára szokott lépni. Ezúttal itt is megcsillant, 24 pontot dobott! Mellette a szintén élvonalban pallérozódó Burján Laura 20, Kenyeres Anett pedig 19 pontot dobott! A lányok így 93–57-re nyertek a PEAC ellen (32-17, 24-23, 28-11, 9-6).

Mindkét csapatunknak óriási gratuláció! Mondanunk sem kell, mindkét alakulatunk továbbra is veretlenül vezeti a tabellát.

Így tovább hölgyek, így tovább srácok!

Ricsinek pedig üzenjük, ha megdobja a 69-et, intézünk neki egy találkozót Michael Jordannel!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!