Futsal Női NBI

Az Újpestet fogadjuk vasárnap!

Élvonalbeli és eddig veretlen női futsal csapatunk hétvégén az Újpest ellen lép pályára. Érkező ellenfelünk egyszer már okozott fejtörést, de ha minden a tervek szerint halad, akkor nem lesz még egyszer döntetlen az összecsapás végeredménye!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A vendég együttes legutóbb 11 gólos mérkőzésen maradt alul a DEAC-cal szemben, 4-7 lett az eredmény, ami jó és egyben rossz hír is a számunkra. A lila-fehérek váltakozó eredményekkel, szinte minden fordulóban váratlannal rukkolnak elő. Ezalól talán csak a Csepel elleni győzelem a kivétel.

Tudni illik az Újpesttel korábban 4-4-es döntetlent játszottunk, ám azóta 4 győzelemmel gazdagodtunk, sőt a Debrecen sem tudott legyőzni bennünket. Ellenben érkező vendégeink kikaptak a Tolnától és a DVTK-tól is és ezek a jó hírek közé tartoznak. A rossz az, hogy 4-et vágtak a listavezetőnek, mi pedig csak egyszer tudtuk középkezdésre kényszeríteni őket. Mindent figyelembe véve nem szabad alábecsülni őket, de reményeink szerint ezúttal sikerül felül kerekedni rajtuk!

NB I. – 9. forduló
TFSE-11teamsports – Újpest FC (11.12. 17:00)
Dr. Kolati Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert hölgyek, hajrá TFSE!