Női NBI Röplabda

Az NB I. újoncát fogadjuk a bajnokság 2. fordulójában!

A legutóbbi NB II-es idényt dominánsan teljesítő, majd onnan feljutó Vidux-Szegedi RSE érkezik női röpiseinkhez a bajnokság második fordulójában. A szegediek rögtön győzelemmel kezdték az NB I-es évadot, azóta viszont a vereség ízét is kénytelenek voltak megkóstolni.

Joel Olazábal Herrea tanítványainak stabil, és koncentrált játékot kell nyújtania ezen az összecsapáson, ha sikerrel akarnak zárni hazai közönség előtt. A Szeged jelenleg egy győzelemmel és egy vereséggel a tabella 9. helyét foglalja el. Az újpesti U21-es lányokat 1:3 arányban múlták felül idegenben az első mérkőzésükön, majd az általunk első fordulóban legyőzött BVSC ellen 3:1-re kaptak ki otthon.

Centerünk, Zen Isabella nyilatkozata a szombati meccs előtt: „A Szeged csapata idén szerepel először az NB I-ben, azonban egyáltalán nem szabad őket lebecsülni. Milodanovic Andrea 4 éven át volt az edzőm, nem először vitt fel csapatot magasabb osztályba. Nagyon jó, színvonalas mérkőzésre számítok, ahol győzelemmel akarunk zárni!”

A mérkőzés kettős rangadó is lesz egyben, ugyanis a női mérkőzést követően férfi Extraliga találkozóra kerül sor. Férfi csapatunk a MAFC-ot fogadja 19 órától.

Női NB I. – 2. forduló
TFSE – Vidux-Szegedi RSE (10.21. 16:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Mindent bele lányok, hajrá TFSE!