Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Dunaújvárosban lépünk pályára a 4. fordulóban!

Csütörtökön Dunaújvárosba utazik következő megmérettetésére a TFSE férfi röplabdacsapata. A DKSE egyesülete eddig szettnyerés nélkül áll a tabella utolsó helyén.

Aktuális ellenfelünk a 2022/23-as szezonban az NB I. 4. helyén végzett, mindössze egy pozícióval megelőzve minket. Tavaly két kiélezett mérkőzésen maradtunk alul velük szemben. Az egyik meccs szoros 3:0-s vereséggel zárult, míg a másik egy öt szettig tartó ki-ki párharc volt, ahonnan szintén a DKSE csapata került ki győztesen.

A dunaújvárosiak játékoskerete nagyon megfiatalodott az idei szezonra. Egy röplabdázó kivételével minden csapattag 2000 után született. A tapasztaltság egyértelműen a TFSE-s fiúk mellett szól. A pozitív végkimenetel érdekében ezen az összecsapáson Nagy Gergely tanítványainak stabil játékot kell nyújtaniuk, kevés ki nem kényszerített hibával. Nagyon bizakodunk benne, hogy most győztesen fogják tudni elhagyni az ellenfél pályáját.

Csapatunk kettes ütője, Merkler Ábel így viszonyul a DKSE elleni mérkőzéshez: „Nagy szüksége lenne a csapatnak egy győzelemre az elmúlt három meccs után, úgy gondolom ezt minden játékosunk érzi. A csütörtöki meccsen szeretné mindenki a legjobbját nyújtani, amire szükség is lesz a fiatal és lelkes Dunaújváros ellen

Férfi Extraliga – 4. forduló
DKSE – TFSE (10.19. 19:30)
Városi Sportcsarnok, Dunaújváros

A mérkőzést a hunvolley.tv élőben közvetíti.

Mindent bele srácok, hajrá TFSE!