Kosárlabda Női NBI/A

A Cegléd fogad bennünket!

Női kosárlabdacsapatunk a válogatott szünetet kihasználva most pénteken pótolja a második fordulóból elmaradt VBW CEKK Cegléd elleni mérkőzést.

Múlt héten három játékosunk – Magyar Biankával egyetemben – Székesfehérváron vett részt az Universiadera készülő válogatottal. Burján Laura, Szeitl Vanessa, Király Andrea és Dúl Panka kapott behívót, utóbbi viszont sérülés miatt végül nem utazott el.

Ami az NBI/A-t illeti: legutóbbi találkozónkon hazai környezetben bizonyultunk egyenrangú félnek a Győrrel szemben. Csapatunknak még sansza is volt a győzelemre, ezt azonban a Rába-parti alakulat szerezte meg. Folytatás a Cegléd ellen, amely mérkőzésnek még a második fordulóban kellett volna lezajlania, de a ceglédiek halasztást kértek. Érdekesség, hogy aktuális ellenfelünk kispadján az a Hegedűs Péter foglal helyet, aki 2019 és 2021 között nálunk volt másodedző.

A Cegléd idén három győzelmet és három vereséget jegyez, így jelenleg a tabella 8. helyén állnak. A PINKK-et simán, a BKG-t és a Vasast pedig nehezen tudták térdre kényszeríteni, az ELTE-BEAC elleni mérkőzésükön ugyan győzelmet arattak, de utólag 20–0 lett jóváírva az ELTE-nek. A DVTK és a Sopron ellen sima vereséget szenvedtek. A TFSE-MTK eddigi mérlege ugyan 1 győzelem – 5 vereség, mégis bizakódóak lehetünk, hiszen neves csapatok ellen tudtunk bravúr közeli eredményt elérni.

A hazaiak szezon közben érkezett játékosai nem léphetnek parkettre, míg mi teljes kerettel érkezünk. Abban biztosak lehetünk, hogy igazi nyíltsisakos párharc lesz a mai, 18:00-kor kezdődő összecsapás.

A mérkőzést nem fogja közvetíteni a mindigTV Go, mert a csarnok technikai adottságai jelenleg ezt nem teszik lehetővé.

Hajrá lányok, hajrá TFSE!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!