Egyetemi sport Sportlövészet

2 év kihagyás után is az 1. hely volt a célkeresztben!

Áprilisban, közel 2 év kimaradás után ismét megrendezték a sportlövő MEFOB-ot. A rendezvénynek a KSI sportlövő szakosztálya adott otthont a BOK csarnokban kialakított 20 lőállásos lőterén. Idén rekordszámú résztvevő indult a versenyen, légpuskával és légpisztollyal, a szabadidős és olimpiai versenyszámokban! 18 felsőoktatási intézmény 138 leadott nevezéséből 12 fő képviselte egyetemünket.

A légpisztolyosok 20 lövéses versenyszámban, a női mezőnyben Senoha Kitti a harmadik helyen zárta a versenyt. A férfiak között szoros küzdelemben Győry Viktor Endre mindössze egy körrel maradt el az első helytől, míg Horváth András az 5. helyet szerezte meg.

Csapatversenyben a Senoha Kitti, Győry Viktor, Horváth András összeállítású vegyescsapatunk az 1. helyen, a Mikola Levente, Nágl Roland, Simon Réka triónk pedig a 6. helyen végzett.

Fotó: Bihariné Gábriel Emese

A légpuska 20 lövéses versenyszámban Senoha Kitti ezüstérmet szerzett. Simon Réka ötödik, Pál Lili Eszter hatodik helyen végzett, míg a férfiak között Nágl Roland a negyedik helyet szerezte meg, éppen csak lemaradva a dobogóról. A Senoha Kitti, Nágl Roland, Horváth András összeállítású légpuskás vegyes csapat magabiztosan lépett a dobogó tetejére, míg a Győry Viktor, Simon Réka, Pál Lili alkotta egység az 5. helyen zárt.

Fotó: Bihariné Gábriel Emese

Lovász Dorina 7. lett, a légpuskás nők 60 lövéses – igen erős – mezőnyben.

Fotó: Bihariné Gábriel Emese

Az MTSE versenyzői összesen: csapatban 2 arany, egyéniben pedig 2 ezüst és 1 bronzérmet szereztek!

Egyetemünk a KSI-vel kötött együttműködési szerződés alapján edzési lehetőséget kaptak a helyszínen, melyet ezúton is köszönünk!

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!