Férfi NBII Futsal

Vezetjük a tabellát!

Férfi futsalcsapatunk Tihanyban lépett pályára hétfő este az NB II-es bajnokság 7. fordulójában. A bajnokság élmezőnyéből többen botlottak a fordulóban (ELTE – vereség, UTE – döntetlen, Dunaújváros – döntetlen), így jó esélyünk nyílt élre állni egy esetleges győzelmet követően.

Az ellenfél eddig minden találkozóján megszerezte a vezetést és több nagycsapatnak is fejtörést okozott az eddigiek során, jelentős ellenállásra számíthattunk tehát. Magabiztosan léptünk fel az otthonukban, szuper keret volt jelen a TFSE kötelékéből, ami előremutató játékot eredményezett az első percektől kezdődően.

Első két gólunkat Tarjáni Péter szerezte a 11., majd a 17. percben, ezzel kétgólos előnnyel vonulhattunk a szünetre. A második félidő elején eldöntöttük a találkozót, Papp Zsombor 24. percben szerzett góljával, majd azonnal érkezett Hegyi Áron záró találata a 25. minutumban. A hazaiknak már csak egy szépítésre futotta Szücs Máté révén. Végeredmény: 1–4 a TFSE-11teamsports javára.

Az ellenfelek botlása úgy alakította, hogy a 3 pont bezsebelésével az NB II-es tabella élére ugrottunk. Németh Péter legénysége minden erejével azon dolgozik, hogy a legnagyobbak közé kerüljön. Mostantól új kihívást jelenthet, hogy az esélyesség terhével is meg kell birkóznia a srácoknak.

Tihanyi FC – TFSE-11 Teamsports 1–4 (0–2)
Gólszerzők: Tarjáni (11., 17.), Papp (24.), Hegyi (25.) ill. Szücs (36.)
Tihanyi Sportcsarnok

Következő ellenfelünk a 9. helyen álló WPC Meister-Érd-SZISE lesz, akikkel idegenben vívunk majd csatát november 6-án, 20:30-tól.

Gratulálunk fiúk az első helyre kerüléshez, így tovább!