Férfi NBII Kosárlabda

Nincs mese, ez vérre fog menni!

Elérkezett a pillanat, amikor is az „A” csoport két jelenlegi legjobbja összeméri mire képes egymás ellen a pályán! Boros Zoltán fiai eddig kivétel nélkül nyerni tudtak és rajtuk kívül már csak a Budafok II. rendelkezik hasonló mutatókkal.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

5 forduló elteltével csupán két dudás maradt és jól tudjuk, hogy nem férnek meg egy csárdában. Holnap este pedig eldől, hogy ki őrzi meg veretlenségét és kinek kell eggyel hátrább lépnie. A mieink hazai porondon fognak szerepelni és ez némi előnyt jelent. Itthon eddig a Gödöllőt, a MAFC-ot, a Közgázt és a Szigetszentmiklóst gyűrték le, de idegenben is szereztek már komoly skalpot.

Érkező ellenfelünk is szép listával büszkélkedhet, ami viszont ebből számunkra kedvező lehet az az, hogy papíron jóval gyengébb riválisokkal csapott össze. Többségében a tabella alsó feléből szedte áldozatait, első körben a Kandót, aztán a Budapesti Bikákat, majd a BKG-t győzte le otthon. Ezek után két idegenbeli összecsapás várt rá a MAFC Martos és a Veresegyháza ellen. Ez utóbbiak nehézkesre sikerültek lévén, hogy a Martos ellen 6, míg a BKG-Veresegyház ellen 4 ponttal tudtak nyerni. Reményeink szerint új otthonunk szerencsehozó talizmánként működik közre ezúttal is, mint eddig oly sokszor!

NB II. Közép A – 2023.11.16. 20:30
TFSE – Budafok II.
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Forrás: MKOSZ