Férfi MEFOB Kosárlabda

Ma este folytatódik a kosárlabda MEFOB!

Férfi kosárlabda MEFOB együttesünk a ma este folyamán a Szegedi Tudományegyetem csapatával csap össze idegenben. A hazaiak eddig két meccsen szerepeltek és mindegyik alkalommal alulmaradtak. Első körben a Debreceni Medikus Sportegyesülettől szenvedtek 3 pontos vereséget (79-82), majd ezt követően a BME-MAFC gyűrte le őket 103-64-re.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Boros Zoltán fiainak szintúgy két forduló lenne a hátuk mögött, de a Milton Egyetem elleni meccset végül elhalasztották, így az később kerül megrendezésre. Első összecsapásukon viszont 48 egységgel múlták fölül az egri Eszterházy Egyetemet idegenben. Vezetőedzőnk értékelője:

” A mérkőzés során próbáltuk gyakorolni azokat a játékokat, amiket szeretném, hogy játszanak itt az egyetemi bajnokságban a srácok, hiszen nagyon sokfelé edzenek és játszanak. Ilyenkor van lehetőségünk együtt kosárlabdázni, gyakorolni, ami többé-kevésbé sikerült is. Örülök, mert tudtunk gyorsindításokat alkalmazni, amit eredményesen ki is használtunk és ez által meg tudtunk lógni az Egertől, azonban szomorú is vagyok a sok hárompontos miatt, amit kaptunk. Úgy gondolom, hogy jó úton haladunk és szeretnék sok sikert kívánni az Egernek nem csak a MEFOB bajnokságban, hanem a Zöld csoportban is!”

SZTE-Szegedi RSC – TFSE (2023.10.30. 19:45)
Szegedi Tudományegyetem, Topolya sori Sportcsarnok

Sok sikert fiúk!