Férfi NBII Futsal

Idegenben jó az „X”?

Férfi futsalcsapatunk hétfő este Érden vendégeskedett a WPC Meister-Érd-SZISE otthonában. A tabella 9. helyén álló ellenfélről előzetesen tudtuk, hogy hazai környezetben kifejezetten komoly játékerőt képviselnek, így nem számítottunk könnyű mérkőzésre.

Nem is volt egyszerű dolgunk. A hazai gólgyáros Csoma-László Bence már a 4. percben betalált, így hamar hátrányba kerültünk. A 10. percben Kovács Balázs góljával egalizálni tudtunk, de örömünk nem tartott sokáig, mert jött Kürti Zsolt, aki 2–1-re módosította az eredményt, a félidőben vezetett a SZISE. Ellenfelünk elmondhatja magáról, hogy minden eddigi hazai bajnoki mérkőzésén vezetett a szünetben.

A második játékrészre fordulva gőzerővel küzdöttünk azért, hogy legalább egy pontot elhozzunk a jól játszó hazaiaktól. Az utolsó 10 percben több lehetőségünk is adódott, majd az utóbbi meccseken kifejezetten jó formával előrukkoló Tarjáni Péter góljával döntetlenre módosítottuk az eredmény a 33. percben. Az utolsó percekben mindkét oldalt szankcionálták sárga lapokkal, de újabb gólokat nem láttunk, pontosztozkodás lett a vége (2–2).

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport – 8. forduló
WPC Meister-Érd-SZISE – TFSE-11 Teamsports 2–2 (2–1)
Gólszerzők: Csoma-László (4.), Kürti (15.) ill. Kovács (10.), Tarjáni (33.)
Érd Aréna

Olyannyira sűrű a tabella élmezőnye, hogy az első öt csapatot mindösszesen 2 pont választja el egymástól. Hatalmas versenyfutás látszik kibontakozni, melyben pillanatnyilag a 4. helyet foglaljuk el. Következő ellenfelünk pedig nem más, mint az első helyen álló, tavaly még NB I-es egyetemi rivális ELTE-BEAC, akiket hazai környezetben fogadunk pénteken 20:45-től!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!