Férfi NBII Futsal

Hazai pályán szívós ellenfélhez látogatunk!

Férfi futsalosaink továbbra is az NB II-es bajnokság élmenői között foglalnak helyet. 2 mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a jelenleg első Dunaújváros, de így is csak 1 pont választja el őket attól, hogy a tabella tetejére ugorjanak, amihez hétfő esti mérkőzésükön győzelmet kellene szerezzenek.

Németh Péter tanítványai a 9. pozíciót elfoglaló WPC Meister-Érd-SZISE alakulatával néznek farkasszemet. A mérkőzésre számunkra idegenben (Érden) kerül sor. A zöld-fehér ellenfél 5 mérkőzés óta nyeretlen, egyetlen győzelmük van a szezonban, amit a Haladás II. ellen szereztek (5–1). Nagy csatában maradtak alul az ELTE-BEAC, a Dunaújváros, az Asterix, a Mad Dogs ellen. Biztosak lehetünk benne, hogy ellenünk sem fognak feltett kézzel pályára futni, sőt. Mindhárom hazai mérkőzésükön vezetni tudtak a félidőben, ezeken a meccseken összesen 11 gólig jutottak.

Ami minket illet, legutóbb sikerült tovább gyarapítanunk győzelmeink számát, miután 1–4 arányban múltuk felül a Tihany alakulatát. Az általunk legyőzöttek sorába tartozik továbbá a Nagykanizsa, az UTE és a Haladás II. A bajnokság góllövőlistáját kiválóságunk, Petroff Norbert vezeti 9 találattal.

Sorsolásunk kapcsán kijelenthető, hogy a következő meccseink kulcsfontosságúnak bizonyulnak majd. A hétfői érdi túra után pénteken (11.10.) érkezik a közvetlen egyetmista rivális, a tavaly még NB I-es ELTE-BEAC, majd a 4. helyen álló Haladás II. (11.24.), akiket az első egymás elleni mérkőzésünket megnyerú Dunaújváros követ majd december 1-én.

A soron következő feladat tehát adott, esélyesebbként szeretnénk győzelemmel zárni a sikeréhes WPC Meister-Érd-SZISE otthonában, amihez minden erőnkre és figyelmünkre szükségünk lesz.

NB II. Nyugati csoport – 8. forduló
WPC Meister-Érd-SZISE – TFSE-11teamsports (11.06. 20:30)
Érd Aréna