Egyetemi sport Fesztivál

Campus Sportfesztivál 2021

HANGSÚLY A „FESZTIVÁL” HANGULATON

Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Egyetem szervezésében.

A rendezvény időpontja: 2021. július 20-21.

Sportágak

 • kispályás labdarúgás
 • strandröplabda
 • Kosárlabda

Résztvevők

Az államilag elismert diplomát adó, felsőoktatási intézmények képviseletében azok a hallgatók vehetnek részt, akik legalább négy féléves, oklevelet adó képzésben, illetve iskolarendszerű képzésben vesznek részt a verseny időpontjában, továbbá, akiknek a nevező felsőoktatási intézményben szerzett végbizonyítványuk kelte a végbizonyítványukat 2019-ben, 2020-ban vagy 2021-ben szerezték meg!

Az adott félévre a nevező intézménybe iratkozott (nappali, levelezős, esti távoktatásban illetve doktorandus képzésben résztvevő) hallgatók, állampolgárságra és életkorra tekintet nélkül.

Egy csapatban több intézmény hallgatói is részt vehetnek, ha mindenki megfelel a nevezési feltételekben megszabott követelményeknek! Ha egy csapatban jogosulatlanul szerepel egy vagy több játékos, az egész csapat kizárását vonja maga után!

Igazolás

A sportolóknak a helyszínen igazolniuk kell személyazonosságukat, illetve státuszukat érvényes diákigazolványuk, diákigazolvány hiányában személyi igazolványuk bemutatásával és egy iskolalátogatási igazolás leadásával.

A beérkező sportolók indulási jogosultságát és a kísérők létszámát a Versenybíróság ellenőrzi. Ennek során a csapatvezetők a nevezés alapján diákigazolvánnyal és/vagy személyi igazolvánnyal igazolják (az első mérkőzés előtt) a résztvevő sportolók személyazonosságát és a felsőoktatási státuszát, továbbá a már végzett hallgatók, versenyzők esetében diplomamásolat szükséges.

A sportolók egy nyilatkozatot töltenek ki, amely során tanúsítják, hogy a versenyen saját felelősségükre vesznek részt!

A résztvevőknek nyilatkozniuk kell egészségi állapotukról.

A verseny helyszínei

 • Regisztráció: A Debreceni Egyetem DEAC sporttelep
 • Versenyhelyszínek: a Debreceni Egyetem sportlétesítményei:
 • Labdarúgás: DEAC sporttelep műfüves pályái
 • Kosárlabda: DE sporttelep
 • Strandröplabda: DEAC Strandröplabda pálya

Díjazás:

Az egyéni és a csapatversenyek első helyezettjei elnyerik a „CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 2020/2021. tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka” címet, az I. II. III. helyezettek oklevél és érem díjazásban részesülnek.

A versenyzők és a csapatok sportáganként különdíj, oklevél és érem díjazásban részesülnek (részletek a sportágspecifikus kiírásoknál)

Valamint a következő értékű sportszervásárlási utalványok:

 • Labdarúgás:

1. hely: 170 000 Ft értékű sportszerutalvány

2. hely: 100 000 Ft értékű sportszerutalvány

3. hely: 50 000 Ft  értékű sportszerutalvány

 • 3×3 Kosárlabda:

1. hely: 80 000 Ft értékű sportszerutalvány

2. hely: 40 000 Ft értékű sportszerutalvány

3. hely: 20 000 Ft  értékű sportszerutalvány

 • Strandröplabda:

1. hely: 80 000 Ft értékű sportszerutalvány

2. hely: 40 000 Ft értékű sportszerutalvány

3. hely: 20 000 Ft értékű sportszerutalvány

Fontosabb tudnivalók

A szervezők segítsége a nem debreceni résztvevőknek

A résztvevők – a Debreceni Egyetem, a KFRTF valamint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói, illetve a debreceni lakosok kivételével – belépőt kapnak a Campus Fesztiválra

Azon csapatok tagjai, akik többségében nem a fentebb felsorolt intézmények hallgatói és nem helyi lakosok (kispályás labdarúgás 7 fő, strandröplabda 3 fő, 3X3 kosárlabda 3 fő) az egész csapat ingyen bérletre jogosult.

A Debreceni Egyetem, a KFRTF valamint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói, illetve a Debrecenben állandó lakhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező hallgatók kivételével a résztvevők számára ingyenes szállás lehetőséget biztosítunk 2 éjszakára (2021.07.19-20, vagy 2021.07.20-21), intézményenként maximum 60 főig a Debreceni Egyetem kollégiumainak egyikében

A szállásigényt a támogatott napokra minden arra jogosult személy http://www.campus-sport.hu/szallas oldalon jelezheti.

Azon jelentkezők, akik a kollégiumi szálláson szeretnének maradni a Campus Fesztivál idejére, ezen igényüket az előző évektől eltérően, közvetlenül a kollégiumnak jelezzék az alábbi elérhetőségen: klk.hotel@collegehostels.hu

A szállás hosszabbítása 2021. július 7-ig lehetséges, amennyiben ez nem történik meg a szobát nem áll módunkban tovább fenntartani.

A Debreceni Egyetem, a KFRTF valamint a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói valamint azon hallgatók, akik debreceni lakóhellyel rendelkeznek Campus Fesztivál bérletet kapnak ha a labdarúgásban, 3X3 kosárlabdában, strandröplabdában 1-8. helyen végez. Abban az esetben, ha nem kerülnek a fenti élmezőnybe, de megvásárolják a nevezési díjon felül 10.000 Ft-ért a bérletet.

– A heti karszalagokat mindenki csak és kizárólag személyesen veheti át 2021. július 21.-én délután (a pontos időpontról a csapatok a regisztrációs pultnál kapnak tájékoztatást) a DEAC pálya területén. A karszalagok másra nem átruházhatók. Kérjük, hogy mindenki hozzon magával egy fényképes igazolványt személyazonosságának igazolása céljából, valamint az oltási igazolványt. Campus Fesztivál karszalagot csak annak a résztvevőnek áll módunkban odaadni, aki megfelel a Campus Fesztivál előírásainak, tehát rendelkezik oltási igazolvánnyal.

A Debreceni Egyetem hallgatói Campus Fesztivál bérletet kaphatnak:

Bővebb információkkal kapcsolatban keressétek fel a www.campus-sport.hu honlapot, a facebookot (https://www.facebook.com/pages/Campussportfeszt)