Női NBI Röplabda

Az MTK-hoz látogatunk!

Női NB I-es röplabdásaink szombaton 18:30-tól az MTK csapatával fognak megmérkőzni idegenben.

Lányaink 35 ponttal jelenleg a tabella második fokán állnak, míg az aktuális ellenfél 10 megszerzett egységgel a 9. helyet foglalja el. Az MTK csapata nincs jó formában, zsinórban 8 vereségen vannak túl, tavaly november vége óta nem tudták győztesen elhagyni a pályát.

Röplabdásaink egyszer már megmérkőztek ebben a szezonban az MTK-val. Azon az őszi összecsapáson Joel Olazábal Herrea tanítványai 3:0 (18, 16, 19) arányú vereséget mértek riválisukra hazai környezetben. Lányaink szépen játszottak, nem ismertek kegyelmet ellenfelükkel szemben. Ezen a megmérettetésen is hasonló motiváltságra lesz szükség a siker érdekében.

Az MTK-t korábban erősítő Tatár Gréta gondolatai a mérkőzést megelőzően: „A hétvégi meccsel kapcsolatban bizakodó vagyok. Úgy gondolom, pontos es koncentrált játékkal behúzhatjuk a fontos 3 pontot, amire most nagy szükségünk van, ugyanis a legutóbbi mérkőzésen a Gödöllő elrabolt tőlünk egy egységet az ötszettes küzdelmem során. Az MTK elleni első meccsünket szép es pontos játékkal tudhattuk a magunkénak, boldog lennék, ha ezt megismételhetnénk.”

Az őszi mérkőzést az alábbi linken nyílik lehetőség visszanézni:

Női NB I. – 14. forduló
MTK Budapest – TFSE (02.17. 18:30)
Szent Gellért Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!