Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

A Debrecen érkezik!

Extraligás férfi röplabdásaink vasárnap este 20 órától lépnek pályára a DEAC csapata ellen hazai környezetben.

A debreceniek a liga kifejezetten nívós csapatai közé tartoznak. Jelenleg a tabella 4. helyén állnak, míg fiaink a 11. pozícióban helyezkednek el. A hajdúságiak februárban eddig két győzelmen (Kecskemét, PSE) és egy vereségen vannak túl (MÁV-Előre).

A képzett légiós játékosokkal felálló debreceni csapat ellen legutóbb 3:0-ás vereséget szenvedtünk. A novemberi találkozón egyedül a harmadik szettben tudtuk megszorongatni tapasztalt ellenfelünket.

Fiaink azóta javuló tendenciát mutatnak, ami már a legutóbbi mérkőzések eredményeiben is elkezdett tisztán látszódni. Nagy Gergely tanítványai a legutóbbi meccsükön a négy pozícióval előrébb lévő (7.) Kecskeméti RC-től loptak el 3 pontot idegenben.

Debreceni származású centerünk, Mihucz Csaba így nyilatkozott a találkozót megelőzően: „Nagyon fontos, hogy ugyanazon az hőfokon lépjünk vasárnap este pályára mint a Kecskemét ellen. Mindenképp megemlíteném, hogy Debrecen is az élmezőnyhöz tartozik, érdemes a legnagyobbakkal egy lapon kezelni őket. Ha érvényesíteni tudjuk az akaratunkat a blokkok és a támadások terén, akkor izgalmassá és szorossá tehetjük a mérkőzés kimenetelét és végre hazai pályán is okozhatnánk meglepetést. Készülünk keményen az összecsapásra!”

Az őszi egymás elleni mérkőzést az alábbi linken nyílik lehetőség megtekinteni:

Férfi Extraliga – 19. forduló
TFSE – DEAC KFT (02.18. 20:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Hajrá srácok, gyerünk TFSE!