Női NBI Röplabda

Sikeres évzárás

Az év utolsó meccsén női röplabdás lányaink idegenben 1-3-as sikert arattak a rivális Palota ellen. Az első két szettben magabiztos játékkal a taktikát fegyelmezetten betartva hoztuk a kötelezőt. A harmadik szettben történt kisebb hullámvölgytől eltekintve végig stabilan játszott csapatunk, aminek a negyedik szettben meg is lett a gyümölcse.

A mérkőzés után Villám Csengével készítettünk egy rövid interjút:

1. Sikerült győzelemmel zárni a 2019-es évet. Mit gondolsz mik voltak a döntő mozzanatok?

Igen, szerencsére sikerrel zártuk az évet. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, az első perctől kezdve koncentrálni kell, hiszen tudtuk, ha csak egy pillanatra is elveszítjük a fonalat a Palota belelkesedik és akár meg is nyer egy szettet. Videók alapján elemeztük a játékukat és úgy gondolom, hogy egy kis hullámvölgyet leszámítva tudtuk tartani magunkat a megbeszéltekhez. A nyitásunkat ki tudnám emelni a mai meccsen, az kifejezetten hatékony volt, valamint, hogy az elbukott szett után is vissza tudtunk jönni fejben, felszabadultan, jól játszottunk.

2. Az elmúlt mérkőzéseken sikerült saját magadból kihozni a maximumot?

 Úgy érzem a mostani, Palota elleni meccsen sikerült, jól váltogattuk Tücsivel a figurákat, így megint megtaláltuk a közös hangot, ami az elmúlt 1-2 meccsen nem annyira volt meg, persze ez annak is köszönhető, hogy az ellenfelek alaposan felkészültek belőlünk, próbáltak kiiktatni minket centereket a játékból.

3. Milyen célokkal vágsz majd neki a 2020-as évnek?

Úgy gondolom az Nb1-ben nincs olyan csapat, akit ne tudnánk megverni, vagyis a célom az, hogy az első hely környéken végezzünk, és ha úgy van az extraligába kerülésért játszhassunk. Ezentúl 2020-ra az elsődleges célom, hogy sikeresen végezzek a vizsgaidőszakkal.

Sok sikert kívánunk a vizsgaidőszakhoz és szívből reméljük, hogy tényleg teljesülni fog, amit célként tűzött ki remek játékosunk!

Minden játékosnak és stábtagnak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Hajrá csajok! Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!