Női NBI Röplabda

Az akarat győzelme

Hétvégén női röplabdásaink 3-0-ás győzelmet arattak hazai pályán a Gödöllő csapata ellen. Az eredmény kicsit becsapós mert egy hihetetlenül szoros meccsen voltunk képesek vesztett szett nélkül lehozni. Több esetben is számunkra kedvezőtlen helyzetből tudtunk jól kijönni, ami pozitív előjel lehet a következő két meccsre nézve.

  • Mérkőzést követően Hackl Szilviával készítettünk egy rövid interjút:
    3-0 szerepelt hétvégén az eredményjelzőn, de egy hihetetlenül kemény meccset játszottatok a Gödöllő ellen. Mi volt az, ami a mi oldalunkra billentette azt a bizonyos mérleget?

Igen, valóban szoros meccset játszottunk a Gödöllővel. Az első szettet 20-23-ról sikerült megfordítanunk, úgy gondolom ez az összeszokott csapatnak, a rutinnak és a küzdeni akarásnak köszönhető.
Ez a meccs az idei első 3:2-es Gödöllő elleni győzelmünkhöz képest mindenképpen egy pozitív visszajelzés.

  •  Következő meccsünk a Palota elleni rangadó lesz. Mit gondolsz mi lehet a győzelem kulcsa?

A Palota ellen a győzelem egyértelműen fejben fog eldőlni. Az első nyitástól maximális teljesítményt kell nyújtanunk egészen az utolsó pontig. A héten keményen fogunk dolgozni és mindent megteszünk az újabb siker elérése érdekében.

  •  Nyáron érkeztél hozzánk. Mesélj, hogy érzed magad a TFSE csapatában?

Egy női csapatnál ritka, hogy mindenki jól kijön a másikkal. Korábban nagyon sok jót hallottam a TFSE csapatáról és már régóta szerettem volna egy ilyen jó közösség tagja lenni.

Az első héttől kezdve nagyon jól érzem magam és örülök, hogy nem csak a pályán, hanem a magánéletben is jól kijövök a csapat nagy részével.

Csütörtökön a Palota otthonába látogatunk, a találkozó 19:30-kor kezdődik. Aki teheti élőben is bíztassa a lányokat!

Hajrá csajok! Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!