Férfi NBII Kosárlabda

2/2 – Megint megleptük a Martost!

NB II-es férfi kosarasaink az elhalasztott első fordulót pótolták a tavalyi alapszakaszgyőztes MAFC Martos ellen idegenben. A legutóbbi idényben mindössze egyetlen egyszer kaptak ki, ráadásul akkor is idegenben tudtuk meglepni őket. Igaz akkor már javában zajlott a bajnokság, most meg egyenlőre csak 2 forduló ment le, de ez a diadal értékéből egyáltalán nem vesz el semmit!

Boros Zoltán fiai az első negyedtől kezdve szorongatták a házigazdát és ennek meg is lett az eredménye, ugyanis 10 perc játék után csupán 1 ponttal vezettek. A második etapban a mieink vették át a kezdeményezést és az előzőhöz hasonlóan szoros küzdelem alakult ki, sőt 2 egységgel bizonyultak jobbnak, így a nagyszünetre 29-30-cal vonulhattak.

A harmadik játékrészben jött az igazi meglepetés. A palánk alatt kifejezetten bunyós volt a hangulat, de szerencsénkre mi bírtuk jobban a strapát. Olyannyira jól sikerült állni a sarat, hogy még 5 ponttal nőtt a két fél közötti különbség, ami meg is pecsételte a végkimenetel sorsát. A negyedik negyedet egállal zártuk és így az eredmény 59-65 lett a javunkra. 4 játékosunk is 10 pont fölött zárt, közülük Vígh Marcell emelkedett ki.

MAFC Martos – TFSE 59-65 (19-18,10-12,11-16,19-19)
Őrmezei Általános Iskola, Budapest

A következő találkozóra itthon kerül sor a MAFC ellen pénteken.

Szép volt srácok!

Forrás: MKOSZ