Férfi NBII Kosárlabda

Meglehet az ötödik?

NB II-es kosarasaink a bajnokság 5. fordulójában a BKG Prima Szigetszentmiklóssal csapnak össze hazai környezetben. Érkező ellenfelük jelenleg a tabella 8. helyén áll és szeptember óta nem tudott diadalmaskodni. Ezzel ellentétben Boros Zoltán fiai sikert sikerre halmoznak!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A Szigetszentmiklós utoljára a sereghajtó Budapesti Bikákat tudta legyőzni otthon 80-33-ra, azóta vereséget szenvedtek a Közgáztól, a Budafok II-től és a Veresegyházától is. A mieink azonban kivétel nélkül behúzták az összes meccsüket. A tavalyi idényben 2 nap híján pont ilyenkor szakadt meg a veretlenségi sorozat, mondjuk akkor a Budafok II-vel játszottunk. De ha már előző kiírás, akkor érdemes megemlíteni, hogy februárban 96-56-ra nyertünk a Szigetszentmiklós ellen.

Az ezt megelőző fordulóban pont azt a Közgáz SC-t vertük 71-50-re, akitől a BKG kikapott 101-47-re. Az esélyek mellettünk szólnak, de már megtanultuk, hogy nem eszik olyan forrón a kását és minden eshetőségre fel kell készülnünk. Reményeink szerint a srácokat ezúttal is elkíséri a hazai pálya szerencséje!

NB II. Közép A – 2023.11.03. 20:30
TFSE – BKG Prima Szigetszentmiklós
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert fiúk, hajrá TFSE!