MEFOB

MEFOB FESZT-es seregszemle és programok!

Ezen a héten csütörtökön kezdődik a MEFOB FESZTIVÁL, melynek rendezője a Miskolci Egyetem. Egyetemünk 10 különböző sportágban, összesen 161 sportolóval képviselteti magát a rendezvényen!

Forrás: mefobfeszt.hu

05.19. Első nap – Csütörtök (10:00-18:00)
Frizbivel és futsallal indítunk az első napon csütörtökön! Ultimate Frizbiben 2 csapatot is delegáltunk, futsalban pedig a női csapatunknak sikerült kvalifikálnia magát. Ezen sportágakban megalapozottan szoríthatunk érmekért, ugyanis 2021-ben ultimate frizbiben aranyérmesek, női futsalosban pedig ezüstérmesek lettünk.

Címvédőként érkeznek Miskolcra ultimate frizbiseink!

05.20. Második nap – Péntek (10:00-19:00)
Pénteken már sűrűbb sportági felhozatalra számíthatunk! A futsal és a frizbi mellé társul az asztalitenisz és a vízilabda, illetve sok különböző program és előadás. Lesz sportkonferencia, 3×3 amatőr kosárlabda bajnokság, kiállítók, kocsmasportok és EFOTT Chill zone. Asztaliteniszben 2 indulónk lesz, vízilabdában pedig női és férfi csapatunk is részt vesz, a fiúk hibátlanul kvalifikálták magukat a döntőre.

Forrás: twitter.com/ParaAthletics

05.21. Harmadik nap – Szombat (8:00-19:00)
Ezen a napon sok új sportág lesz az előző két naphoz képest! Kosárlabdában, csak úgy mint vízilabdában, női és férfi csapatunk egyaránt indul, ráadásul női kosarasink címvédőként lépnek pályára! Teniszben 7 spotolónkért izgulhatunk és 26 atlétánk fog rajthoz állni. Paralimpikonunk, Ekler Luca is színre lép, aki jelenleg bomba formában van! Az este számos programot tartogat számunkra, például barlangfürdő party, szabadulószoba vagy e-sport.

Forrás: mefobfeszt.hu

05.22. Utolsó nap – Vasárnap (8:00-16:00)
A legtöbb sportági döntőre vasárnap fog sor kerülni, emellett ekkor lesznek a Judo küzdelmei, ahol 40 indulónk lesz! A rendezvény 17:30-kor fog hivatalosan véget érni, de este 18:00-ig még lesznek programok. Invitálunk mindenkit, hogy hétvégén mindenképpen látogasson el Miskolcra, mert a szervezők a nívós sportesemények mellett szuper programokkal várják az érdeklődőket.

Találkozunk Miskolcon! Hajrá lányok/fiúk, hajrá TFSE!