Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kosárlabda MEFOB – Magabiztos győzelmek!

A kosárlabda MEFOB hétfő esti folytatásában női és férfi csapatunk is megmérettette magát. A hölgyek Kováts Gabriella vezetésével a BME-MAFC vendégeként, míg a srácok a Miskolci Egyetem ellen, hazai környezetben arattak diadalt!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A lányok a Nyíregyházi és a Semmelweis Egyetem után a BME-t sem kímélték. A második és harmadik negyedben olyan fölényt alakítottak ki a pályán, amit házigazdájuk nem tudott kivédekezni. Ez idő alatt a BME-sek összesen 22 pontig jutottak, míg a mieink 61-ig. Kováts Gabriella tanítványai zsinórban harmadik győzelmüket szerezték, a játkosok közül Vígh Bernadett 18, Király Andrea pedig 17 egységig jutott!

BME-MAFC – TFSE 51-98 (14-19, 14-26, 8-35, 15-18)

Az urak egy kicsivel izgalmasabb meccsen kerekedtek fölül a miskolciakon. Amint útjára indult a labda, magához ragadta a kezdeményezést a vendég alakulat és a vezetést is megszerezték. 10 perc játékot követően 6 ponttal tudtak ellépni. A második etap szoros küzdelmet hozott, cserébe egyik fél javára sem billent jobban a mérleg nyelve, így a nagyszünetre 40-46-tal vonulhattak.

A pihenőt követően azonban felborult a pálya. Boros Zoltán fiai elsöprő rohamait nem bírta szusszal a Miskolc és percek teltek el úgy a harmadik felvonásban, hogy nem jutottak szóhoz. Addig a srácok átvették a vezetést, majd a hajrában bebiztosították a győzelmet. Játékosaink közül Polgárdy Ádám 25 ponttal járult hozzá a sikerhez!

TFSE – Miskolci Egyetem 92-71 (19-25, 21-21, 28-14, 24-11)

Következő héten sincs megállás, a fiúk hétfőn, míg a lányok szerdán utaznak a DEAC-hoz.

Gratulálunk az újabb győzelmekhez hölgyek/urak!