Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Kettős győzelem!

A kosárlabda MEFOB tegnap esti fordulóján mindkét csapatunk pályára lépett, ráadásul ugyanazon riválissal szemben. A hölgyek vendégként, míg az urak itthon szerepeltek és egyaránt győztesen hagyták el a pályát!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A Kováts Gabriella vezette lány brigád magabiztos fölénnyel hajtotta uralma alá a SOTE Sportközpontot. Már az első negyedben 20 ponttal elléptek és a nagyszünet előtt még 13-at rápakoltak. Mindezek ellenére a továbbiakban sem eresztettek le vagy engedtek teret a hazaiaknak és folytatásban is keményen odacsaptak. A végére 67 egységgel diadalmaskodtak, játékosaink közül pedig Burján Laura lett a legeredményesebb 26 ponttal.

Semmelweis Egyetem – TFSE 51-118 (14-34, 12-25, 12-36, 13-23)

Boros Zoltán fiai itthon fogadták a SOTE-t. A lányok meccséhez hasonlóan itt is TF fölénnyel indult az mérkőzés és az első negyedben 7, a másodikban még 8 ponttal szereztünk többet, így a félidőben 15-re nőtt a különbség. A harmadik etapban sem változott a játék képe és mire a vendégek a negyedik negyedben megérkeztek, már túl késő volt a bravúrhoz. Ezzel srácok zsinórban ötödik győzelmüket szerezték, illetve ezúttal Alcser Dániel szerezte a legtöbb pontot. Vezetőedzőjük távollétében Horváth Gergely irányította a csapatot.

TFSE – Semmelweis Egyetem 73-59 (22-15, 20-12, 18-10, 13-22)

Kováts Gabrielláék a folytatásban a BME-hez látogatnak, a srácok pedig a Miskolci Egyetemet fogadják november 27-én.

Mindenkinek gratulálunk a sikerhez!

Forrás: MKOSZ