Futsal Női NBI

Ismét döntetlennel ért véget a DEAC elleni összecsapás!

NB I-es női futsalosaink újfent összecsaptak a nagy rivális DEAC együttesével, ezúttal idegenben. A DESOK Csarnokban, akárcsak nálunk a Koltaiban, megint az utolsó másodpercek bizonyultak döntőnek, azonban most a mieinknek kedvezett a szerencse!

Viza Krisztián tanítványai újfent izgalmakban gazdag meccset játszottak a debreceni alakulattal. Több játékosát is nélkülöznie kellett a DEAC-nak, ettől függetlenül a meccs elején majdnem sikerre vittek jó pár akciót, ám nem csak ők veszélyeztettek. Az első félidőben történt egy gyors gólváltás a 14. percben, így a szünetre 1-1-es eredménnyel vonultak a felek.

A folytatásban előbb a hazaiak felé billent a pálya, aminek meg is lett az eredménye, a 24. percben Üveges volt eredményes. Innentől kezdve viszont nekünk állt a zászló és nagy nyomást helyezve a Debrecenre, az utolsó percben sikerült kiegyenlíteni Ács Kriszti révén. Októberben is döntetlennel zárult a párharc, annyi különbséggel, hogy akkor pont a DEAC-nak jött össze hasonlóan az eredmény.

DEAC – TFSE-11Teamsports 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Gajzágó, Üveges, ill. Kókány, Ács K.

Az eredmény függvényében maradt a 2 pont különbség a két csapat között. Lányaink következő mérkőzésükön a Tolnát fogadják itthon.

Gratulálunk hölgyek!

Fotó Borhi Mihály – TFSE