Cheerleader

Indul a fesztiválszezon cheerleadereink számára!

A TFSE Cheerleader csapata számára nem telik tétlenkedéssel a 2023-as nyár sem. Akrobatikus mozdulatokról és tökéletes összhangról egyaránt híres egységünk idén a Jägermeister zenekarával karöltve szeli keresztül az országot a következő bő két hónapban.

Cheerleadereink túl vannak már a főpróbán, így pezsegve várják június 23-át, amikor Siófokon lépnek fel a BSW előzenekaraként a Plázson. Egy nappal később a Palatinus fürdőben lép fel a csapat Budapesten.

Június utolsó hétvégéjén újfent a Balaton lesz célkeresztben, az Alsóörsön található AMFI rendezvényközpontban a Valmar előzenekaraként láthatjuk egységünket, egy hét múlva pedig a Bajai Halfőző Fesztiválon.

A fesztiválszezon kellős közepén hova is mehetnének javarészt egyetemistákból álló lányaink-fiaink, mint a Velencei-tó északi partjára, ahol az EFOTT keretein belül fellépés és csapatépítő is vár rájuk. Július végén újra Siófok felé veszi az irányt csapatunk, ahol a Carson Coma előzenekaraként láthatjuk őket a Plázs színpadán.

Augusztus közepén a Szigeten is találkozhattok cheerleadereinkkel, hiszen a Jägermeister Brass Banddel közösen FunStunt jellegű fellépésük lesz a „The Island of Freedom” jelszóval futó eseményen. A nyár végére kanyarodva Szeged és a SZIN lesz az utolsó fesztivál, majd a nyár lezárásaként egyetemünk gólyatáborában lépnek fel kiválóságaink.

A fenti lista hihetetlen széles és szerteágazó, ugyanakkor rengeteg előkészülettel és odafigyeléssel jár. Kívánjuk, hogy minél jobban sikerüljenek az attrakciók, továbbá javasoljuk mindenkinek, hogy a fenti helyszíneken járva bátran menjenek pacsizni a szuper jó fej cheerleaderekhez!