Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Három szettben maradtunk alul a DÁG ellen!

Extraligás férfi röplabdásaink 3:0-ás vereséget szenvedtek a DÁG csapata ellen idegenben.

Fiainknak a mérkőzés elején sikerült felvennie a ritmust a házigazda DÁG csapatával. 9-9-ig kiélezetten alakult az első játszma, ám a szett közepén már megmutatkozott ellenfelünk erőfölénye. Riválisunk sorozatban szerzett 9 pontjának köszönhetően akkora előnyt alakított ki (18-9), ami teljesen ellehetetlenített bennünket a felzárkózástól. A differencia a szett végére sem csökkent igazán, így az első játszma 25-18-ra zárult a dágiak javára.

A második és a harmadik etap sem alakult jobban. Tapasztaltabb ellenfelünk már a szettek elején ellépett (11-5, 11-7). Csapatunk több ki nem kényszerített hibát vétett, amivel játékosaink a saját dolgukat nehezítették meg. TFSE-s röplabdásaink hiába próbálkoztak, sehogy sem sikerült utolérniük a Dág egyesületét. Mind a második, mind pedig a harmadik szett is 25-15-ös dági győzelemmel végződött.


DÁG KSE – TFSE 3:0 (18, 15, 15)
Suzuki Aréna, 99 néző. V: Takács Á., Árpás K.

TFSE: Mihucz 3, Tóth M. 2, Gebhardt 4, Quintz 3, Tóth K. 15 Horváth B. 3. Csere: Laczi (liberó), Balázs B. 1, Fenyő, Füzék 1, Merkler 4. Vezetőedző: Nagy Gergely.

Vezetőedzőnk így nyilazkozott az összecsapás után: „Sajnos ma nem tudtunk méltó ellenfelei lenni a Dágnak. Dolgozunk tovább!”

Nagy Gergely tanítványai következő mérkőzésükön a sereghajtó DKSE csapatával fognak megvívni hazai pályán. A dunaújvárosi röplabdások ellen fiaink szoros 2-3-as győzelemmel hagyták el a pályát még októberben.

Gyerünk fiúk, hajrá TFSE!