Férfi NBII Férfi U21 (NBII) Röplabda

Hibátlan hétvége – Férfi Röplabda körkép

Férfi röplabdacsapataink a hétvége során újabb mérkőzéseket játszottak le. Felnőtt csapatunk a Gödöllő ellen igyekezett kijavítani a múltheti csorbát, fiataljaink pedig a SZOESE otthonában léptek pályára, az első győzelmük megszerzéséért.

A „B” csoportban szereplő alakulatunknak szerencsét hozott a hazai pálya. A nehezebbnek mondható első szett után mindössze fél óra leforgása alatt sikerült legyőznünk a gödöllőieket. Mindenki kivette a részét a sikerből, igazi csapatmunka volt ez a győzelem.

U21-es fiaink a Szombathely otthonában szálltak harcba, az első pontok megszerzéséért. Az első játékrész a hazaiaké lett 2521-es arányban, de a következő játszmában már felénk billent a mérleg nyelve. (25–27) A harmadik szettben átvettük a vezetést, de ezúttal a szombathelyiek egyenlítettek, így jöhetett a döntő felvonás. Ahogy az egész mérkőzésen, úgy itt is elképesztő csata zajlott minden egyes pontért. Végül meg tudtuk szerezni a győzelmet, így véget vetettünk a nyeretlenségi szériánknak.

A meccs után vezetőedzőnk, Nagy Gergely az alábbiakat nyilatkozta:
Gratulálok a csapatomnak, nagyon kemény mérkőzés volt! Végre át sikerült lépnünk önmagunkat, és sikerült győztesen elhagynunk a pályát, egy rutinos jó csapat ellen. Dicséret illet mindenkit, mert nagyon nagy munkát tettek bele srácok a mai napon! Remélem, hogy innentől kezdve elkezdünk jobban hinni magunkba, hinni abba, hogy jó csapatunk van, és akkor bármire képesek lehetünk bárki ellen.

Szép volt srácok, csak így tovább!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!