Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Hazai győzelem reményében lépünk pályára a DKSE ellen!

Extraligás férfi röplabdásaink szombaton 18 órától a sereghajtó DKSE csapatával mérkőznek meg hazai környezetben.

Aktuális riválisunk győzelem nélkül, 1 megszerzett ponttal a jelenlegi tabella utolsó helyén áll. A bajnokságban hozzánk hasonlóan újonc, alacsony átlagéletkorral rendelkező csapatnak nincsen könnyű dolga idén. Az általuk lejátszott 14 mérkőzés során csupán 4 szettet sikerült eddig összesen rabolniuk ellenfeleiktől (TFSE, PSE, MÁV-Előre). 

A legutóbbi, 2023 októberi egymás elleni összecsapáson fiaink egy kiélezett 2:3-ra záruló mérkőzésen szerezték meg szezonbeli első győzelmüket. A pozitív végkimenetel megismétlésére nagy esély van ezúttal is, hiszen a jobb mutatók mellett, a hazai pálya előnye és a fáradhatatlan szurkolóink buzdítása is csapatunkat fogja erősíteni.

Egyesületünk négyesütője, a Dunaújvárosban kezdő, később válogatottságig jutó Gebhardt Norbert így tekint az elkövetkezendő megmérettetésre: „Szombaton mindenképpen azon leszünk, hogy visszataláljunk a tavaly év végi formánkhoz. Úgy gondolom a heti edzésmunkánk is kezd ehhez hasonlítani. A Dunaújváros egy nagyon fiatal, lelkes csapat. Koncentrációra és agresszív játékra lesz szükség ellenük. Ha ezek rendben lesznek akkor itthon fogjuk tudni tartani a 3 pontot.”

Várunk minden kedves szimpatizánst a szombati mérkőzésre, szurkoljuk ki együtt az első hazai győzelmet. Az összecsapást élőben közvetíti a Sportmédia youtube csatornája.

Férfi NB I Extraliga – 14. forduló
TFSE – DKSE (01.20. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!