Férfi NBI Röplabda

Eldőlhet az 5. hely sorsa!

NBI-es férfi röpiseink a középszakasz küzdelmeiben már a 3. mérkőzésen dűlőre vihetik az 5. hely sorsának kérdést a Szolnoki Röplabda Klub ellen! A két fél a bajnokságban egyaránt diadalmoskodni tudott a másik fölött, azonban a mostani versenyfutásban jókora előnyre tettek szert Lónárt Péter tanítványai, ugyanis a 3 győzelemig tartó küzdelemben már kettővel dicsekedhetnek.

Fotó: Galovicz László

Az első mérkőzést Szolnokon 0:3-ra nyerték, de a másodikban már több fejtörést is okozott a kék-sárga alakulat. Azon a találkozón egészen az ötödik szettig gyűrték egymást, de végül a mieink örülhettek, ezzel megszerezve a második győzelmet is, így már csak egyre van szükség az 5. hely bebiztosításához. Könnyűnek tűnhet, de korántsem az. Az utóbbi mérkőzés rávilágított, hogy igenis van ok az aggodalomra, hiszen minden hibát könyörtelenül kihasználtak a szolnokiak, ráadásul ez az utolsó lehetőségük, ha fordítani akarnak.

Az egymás elleni mérleg is ezt mutatja, hogy komoly koncentrációra lesz szükség, mivel alig van különbség a két csapat között, főleg a nyert szettek vagy a szerzett pontok tekintetében. Előnyünkre válhat, hogy hazai pályán harcolhatjuk ki a kulcsfontosságú győzelmet. Reményeink szerint a fiúk ezúttal is a legjobbat hozzák ki ebből a meccsből és az 5. helyről várhatjuk a folytatást a rájátszásban.

TFSE – Szolnoki RK (02.18 20:00)
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem L2 terem, Budapest

Sok sikert fiúk, hajrá TFSE!