Felhívások Heti menetrend T-Közép

Hazai mérkőzés dömping a Csörszön!

Elérkezett a várva várt pillanat, végre elkezdődnek a hazai mérkőzések a Csörsz utcai Dr. Koltai Jenő Sportközpontban! Szeptember 17-én vasárnap nyitja meg kapuit új létesítményünk először a szurkolók előtt.

A fent említetteken túl egészen októberig megtekinthető az előzetes hazai bajnoki program: HAZAI MÉRKŐZÉSEINK (a linkre kattintva olvasható)

A megközelíthetőséggel kapcsolatban pedig ezen a linken keresztül lehet bővebben tájékozódni: MEGKÖZELÍTHETŐSÉG (a linkre kattintva olvasható)

Hogyan szerezhetek ingyen új szurkolói felsőt?

A kérdésre a válasz roppant egyszerű: Minden kilátogatónak a T-Közép vezérszurkolóitól kell elkérnie egy T-Kupont, amelyre 5 matricát kell kigyűjtenie az ajándék pólóért. Vezérszurkolóink könnyen felismerhetőek lesznek, keressétek őket a doboknál!

  • Az első mérkőzésen már 1 matricával átvehető a T-Kupon, kizárólag a vezérszurkolóktól.
  • Összesen 5 hazai (TFSE) mérkőzésen kell részt venni.
  • A matricagyűjtés minden a Koltai Jenő Sportközpontban megrendezett mérkőzésre vonatkozik sportágtól függetlenül.
  • Amikor összegyűlik az 5 matrica, a szurkoló a TFSE irodájában ( Budapest, 1123, Alkotás u. 42-48, K2 épület, 2. emelet jobb szárny) tudja átvenni személyesen a szurkolói felsőt érvényes kupon ellenében az iroda nyitvatartási idejében.
  • A szurkolói felsők NEM megvásárolhatók, kizárólag a fenti akció keretein belül lehet megszerezni őket.

Minden „T-Kupon akció”-val kapcsolatban felmerülő egyéb kérdéssel kapcsolatban olvassátok el figyelmesen a SZABÁLYZATOT! (a linkre kattintva olvasható)

Találkozunk a lelátón, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!