Férfi MEFOB Kosárlabda

Zsinórban 7 győzelem!

Férfi MEFOB kosárlabdacsapatunk hétfő este a sereghajtó Veszprémet látta vendégül. Igazolta magát a papírforma egy újabb győzelemmel, ám a fiúk nem kegyelmeztek az ellenfélnek és a meccs végén 55 pontos különbség szerepelt az eredményjelzőn!

Már az első negyedben 20 egységnyivel nőtt a differencia, a veszprémieknek 9 pontot sikerült szereznie. A második etapban ugyan ott folytatódott a mérkőzés, ahol abbamaradt, a nagyszünetre 52-17-tel vonultak a csapatok.

A pihenő után még egy utolsó rohamra indultak a vendégek, és mondhatni sikerrel is vették az akadályt, ugyanis a 3. negyedben összesen több pontot dobtak, mint az első kettőben. A végjátékban érkezett a kegyelemdöfés, itt Boros Zoltán tanítványai átlépték a 100 pontos küszöböt és hatalmas különbséggel zárták a találkozót.

TF – VESC 109 -55 (29-9, 23-8, 26-24, 31-14)

A fiúknak ez volt zsinórban a 7. győzelme és továbbra is vezetik a tabellát. Következő ellenfelük az eddigi egyetlen, aki le tudta győzni őket. A Mosonmagyaróvár UNI-Győr jelenleg a 3. helyen áll és számukra kedvező helyen, hazai pályán fogadnak majd minket.

Forrás: MKOSZ

Gratulálunk az újabb győzelmhez, sok sikert a folytatásban!