Kosárlabda Női NBI/A

VV, avagy Vladár és Vigh is maradnak!

Élvonalbeli női kosárlabdacsapatunk kerethirdetésének második felvonásában két olyan fiatal játékos maradásával kapcsolatban rántjuk le a leplet, akik egyaránt első szezonjukat tölthették nálunk a 2023/24-es kiírásban.

Vigh Bernadett és Vladár Róza személyében szorgalmas karaktereket ismerhettünk meg 2023 őszén, akik mindig készek voltak csatasorba állni a csapat érdekében. Egyikük sem volt kezdő játékos, ugyanakkor az élvonalban töltött első évadjuk során többször is kellemes meglepetést okoztak.

A még mindig nagyon fiatal, 18 éves Vladár Róza a legutóbbi szezon során 10 mérkőzésen lépett pályára. Eredményes tudott lenni a BKG, BEAC, Cegléd, Sopron és a Szekszárd ellen is. A fiatalszabály és a mutatott ígéretes teljesítménye miatt idén biztosan még több szerephez fog jutni, az edzéseken és a másodosztályú viadalokon nyújtott alázatára pedig továbbra is szüksége lesz.

Név: Vladár Róza
Életkor: 17 év
Magasság: 179 cm
Poszt: 2
TFSE-ben: 2023-

Első NB I.A-s évében már félig-meddig ismerősként érkezett hozzánk Vigh Bernadett, akit az elmúlt években az MTK-TFSE-ben és a MEFOB csapatainkban is húzóemberként ismerhettünk meg. Az élvonal más kávéház volt természetesen, mint az egyetemi színtér, avagy a másodosztály, Berni mégis kitette a szívét az edzéseken és azon mérkőzéseken, ahol lehetőséget kapott. Dobott pontot a PEAC, BKG, Cegléd, Sopron és a BEAC ötöse ellen és összesen 11 meccsen léphetett pályára.

Név: Vigh Bernadett
Életkor: 22 év
Magasság: 180 cm
Poszt: 4
TFSE-ben: 2023-

Tartsatok továbbra is velünk a 2024/25-ös kerethirdetés során!

Fotó: Borhi Mihály