Férfi NBII Futsal

Vízválasztó lesz a mai nap!

Férfi futsalosaink sikerrel vették a legutóbbi akadályt is, hiszen magabiztosan verték a sereghajtó Szigetszentmiklós együttesét, most azonban a szezon egyik legfontosabb összecsapása következik a közvetlen rivális UTE ellen.

Az újpestiek jelen állás szerint két ponttal vannak tőlünk lemaradva, tizenhárom győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a hátuk mögött. Ezek közül alighanem a Haladás elleni lehetett kifejezetten fájó, hiszen abban a fordulóban veszítettük el a veretlenségünket, így a lila-fehéreknek a három pont bezsebelése az első pozíciót jelentette volna a tabellán, de nem tudtak élni a lehetőséggel. Ennek ellenére az Érdtől kapott pofonuk az, ami mégiscsak meglepetés, de a több döntetlenünk miatt az is ellensúlyozva lett valamelyest.

Mondani se kell, hogy mind a mieink, mind az UTE számára vízválasztó lesz ez a mérkőzés, hiszen, ha magunk mögött tudjuk tartani őket, akkor az alapszakaszt jóeséllyel az első helyen zárjuk, ellenkező esetben viszont sanszos, hogy hátrányból kell nekivágnunk a rájátszásnak. Legutóbb a Szigetszentmiklós ellen voltak apróbb hibák, amik itt már kevésbé férhetnek bele, de vezetőedzőnk, Póta Balázs szavai láttán aligha lehetnek kétségeink a játékosok és a stáb elszántságát illetően:

Várjuk a mai rangadót! Önbizalommal és sikerre éhesen megyünk Újpestre, ahol tudjuk hogy nehéz összecsapás vár ránk. Próbálunk csapatként és taktikailag kihozni magunkból a legtöbbet, hogy a 3 pontot el tudjuk hozni a riválisunk otthonából. Teljes kerettel érkezünk, izgalmas összecsapásra számítok! Hajrá TF!

Hát akkor nincs is más dolgunk, mint szorítani a srácokért, akik 20:30-kor kezdenek az UTE Labdarúgó Akadémián!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!