Női NBI Röplabda

Visszavágó a BVSC-Zugló ellen!

NBI-es női röpiseink a Magyar Kupa selejtezőjének első mérkőzést követően 3:1-es előnnyel utaznak a BVSC otthonába! Nem volt egyszerű hazai környezetben győzelmet aratni az NBII-ből frissen feljutó újonc ellen. Most sem lesz könnyű dolgunk, pláne, hogy vendégként kell majd helytállnunk a kék-sárgák otthonában.

A két csapat rövid időn belül alaposan megismeri egymást, mert nem csak a Magyar Kupában, de a hamarosan induló bajnokságban is egymás ellen kezdünk. Eddig a mi javunkra billen a mérleg a nemrégiben szerzett győzelemmel, de nem szabad hátradőlni, ugyanis az ambíciózus fiatalokkal teletűzdelt BVSC biztosan revansot akar majd venni a „D” teremben elszenvedett vereségért!

Az első összecsapást követően vezetőedzőnk, Olazábal Herrera Joel így értékelt: „Lejátszottuk első hivatalos mérkőzésünket a szezonban a feljutó BVSC csapata ellen, akik talán kissé meglepve minket rendkívül erősen és jó játékkal kezdték a mérkőzést. Csapatunk jól alkalmazkodva változtatott a védekezésen, és a sok hiba ellenére is sikerült megnyerjük a mérkőzést.

A mérkőzést a BVSC streamen közvetíti ma 20 órától.

Magyar Kupa selejtező, visszavágó (10.12. 20:00)
BVSC-Zugló TFSE
BVSC-Zugló Röplabda Csarnok, Budapest

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!