Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Visszavághatunk a Miskolcnak!

Extraligás férfi röplabdásaink vasárnap 18 órától a MEAFC csapatát fogadják a 9-12. helyért folytatott rájátszás második körének kezdetén.

A rájátszás jelenlegi tabelláján hármas holtverseny alakult ki a MEAFC, Szeged, TFSE trió között (6-6-6 pont). Ezen csapatok közül mindegyik egy vereségen, és kettő győzelmen van túl. Fiaink az alsóházban a Miskolc csapatától szenvedték el egyetlen vereségüket. Azon az idegenbeli 3:1-re záruló összecsapáson Nagy Gergely tanítványai nem hozták a legjobb formájukat. Azóta sikerült hozni a „kötelezőt” Dunaújvárosban és meglepni itthon a Szegedet.

Az idei rájátszás során kiélezett összecsapásoknak és számos meglepetésnek lehettünk szemtanúi. Bizakodunk abban, hogy egyesületünk motivált és offenzív játékkal képes lesz visszavágni a nívós MEAFC-nak. Várunk minden kedves szurkolót vasárnap este a Dr. Koltai Jenő Sportközpontba, fiainknak szüksége lesz a buzdításra.

Csapatunk liberója, Laczi Dominik szavai az párharc előtt: „Kevesebb hibával kell játszanunk nyitásaink hatékonyságát fel kell javítanunk, illetve okos és pontos játékot kell játszanunk nem végső dologként megemlítve, be kell tartanunk az edzői utasításokat ahhoz hogy nyertesen hagyhassuk el a hazai pályát”

Férfi Extraliga rájátszás (9-12. hely) – 4. forduló
TFSE – MEAFC-Peka Bau (04.07. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Az összecsapást a Sportmédia youtube csatornáján élőben követhetitek: ITT!

Gyerünk srácok, hajrá TFSE!