Női NBI Röplabda

Veszprémben zárjuk az alapszakaszt!

NBI-es női röplabdacsapatunk egy fordulóval az alapszakasz vége előtt 2 pontos előnnyel áll a tabella élén, megelőzve a közvetlen rivális MÁV Előre és Gödöllő csapatait!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A rájátszást illetően már nem kérdés, hogy ott leszünk, csak az, hogy hányaddikként? Komoly harcokat fog hozni az alapszakasz utolsó fordulója. 2 ponttal vezetjük ugyan a tabellát, ám a közvetlen rivális Fehérvár szorosan a nyomunkban és az utolsó bajnoki mérkőzéstől függ, hogy ki végez az első vagy a második helyen.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A zárómérkőzésre a Veszprém otthonában fog sor kerülni, akik nagyon meglódultak! 6 meccsből négyet megnyertek, csak az előttük lévő MÁV Előre és a Gödöllő tudta térdre kényszeríteni őket. Ez utóbbi számunkra igen bíztató, hiszen a lányok mind a kettő közvetlen riválist legyőzték.

Forrás: hunvolley

Csépke Gábor edző úgy nyilatkozott nekünk a mérkőzésről, hogy győzni mennek Veszprémbe! Egyáltalán nem tartja könnyű ellenfélnek a hazai alakulatot, azonban határozott szándékuk megőrizni első helyüket a tabellán. Mind a két csapatnak nagyon sok múlik ezen a találkozón. Nekünk az első hely, a Veszprémnek pedig, hogy ott legyen a rájátszásban.

CoreComm Veszprém – TFSE (03.05 16:00)
Veszprém, Táncsics Mihály Szakgimázium
Játékvezetők: Nagy L., Barabás

A találkozó élő közvetítése a Veszprém Facebook oldalán lesz elérhető holnap 16 órától!

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!