Férfi NBI Futsal

Veszprémbe látogatunk!

Férfi futsalosaink egy hét kényszerszünet után ismét pályára léphetnek! A múlt hét során került volna megrendezésre a Berettyóújfalu ellen találkozónk, azonban a mérkőzés halasztásra került, így valamelyest több idő jutott a Veszprém elleni felkészülésre.

Csernai mester és a csapat komoly kihívás előtt áll!
Forrás: MLSZ

A veszprémiek tavaly kupagyőzelemig és bajnoki bronzéremig jutottak, és az idei szezonban is begyűjtöttek már egy komoly skalpot. A bajnokság nyitókörében némileg meglepetésre 6-5 arányban tudtak diadalmaskodni a bajnoki címvédő Haladás együttese ellen. Ezt követően, viszont hasonlóan nagy szenzáció volt a Nyírgyulaj csapatától elszenvedett vereség. A folytatásban egy kiütéses győzelem Újpesten, majd pontosztoszkodás Kecskeméten a Veszprém eddigi mérlege.

Ezzel szemben mi a korábban említett okok miatt négy meccs helyett csupán hármat tudtunk lejátszani, a nevünk mellett pedig egy győzelem és két vereség áll.

Ezek fényében a papírforma alapján a hazai győzelemre van nagyobb esély, de jó példa arra a Nyírgyulaj győzelme, hogy az előzetes esélyek nem mindig mérvadóak!

Hasonlóan szép pillanatokért fognak harcba szállni fiaink!
Forrás: MLSZ

A találkozó 18:30-kor kezdődik, a helyszín pedig Veszprém, Március 15 Sportcsarnok!

Hajrá srácok! Hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!