Női NBI Röplabda

Veszprém felé vesszük az irányt!

NB I-es röplabdásaink szombaton Veszprémbe utaznak, ahol az 5. pozíciót elfoglaló helyiekkel fognak megküzdeni 16 órától az alapszakasz 17. fordulójában.

A Veszprém csapata 32 ponttal jelenleg az 5., míg egyesületünk 41 megszerzett egységgel a tabella 2. helyén áll. Aktuális ellenfelünk az utóbbi időszakban jól teljesített, a legutóbbi három mérkőzésüket 3 pontot érő nyereséggel zárták. A mi csapatunk sem panaszkodhat, hiszen a Vasas elleni találkozón kívül lányaink 2024-ben eddig minden összecsapásukat megnyerték.

A két rivális már találkozott egymással idén januárban. Azon a megmérettetésen csapatunk kifejezetten jól játszott és könnyed 3:0-s győzelemmel zárta a találkozót hazai pályán.

Az biztos, hogy a VESC csapata nem fogja könnyen adni a bőrét, hiszen nekik az összes elkövetkezendő mérkőzésüket meg kell nyerniük a legjobb négybe jutáshoz. Joel Olazábal tanítványainak is hasonló a helyzetük. A jelenlegi tabella szerint ők sem veszíthetnek már pontot annak érdekében, hogy az alapszakaszt az első helyen zárhassák.

Csapatunk kapitánya, Boller Anna nyilatkozott a mérkőzést megelőzően: „Nehéz mérkőzésre számítunk a Veszprém ellen, annak ellenére, hogy hazai pályán viszonylag simának tűnő győzelmet arattunk a legutóbbi összecsapáson. Szeretnénk ismét három pontot szerezni, amihez stabil, magabiztos játékot kell nyújtanunk.”

Női NB I. – 17. forduló
VEHIR-VESC – TFSE (03.09. 16:00)
Táncsics Mihály Szakgimnázium, Veszprém

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!