Férfi NBII Kosárlabda

Veretlenül az élen!

NBII-es férfi kosarasaink a Monori SE-t fogadták péntek este és egy újabba győzelmet arattak hazai pályán! A csapat 3 fordulót követően még nem talált legyőzőre, rajtunk kívül a Százhalobatta, MAFC és a SZPA-HSE mondhatja el még ezt magáról, de ez utóbbi két egyesület csak két meccset játszott le eddig.

Boros Zoltán fiai remekül kezdték a találkozót és már az első negyedben 7 pontra nőtt a különbség. A másodikban szoros játszmát követően a vendégek 1-el bizonyultak jobbnak, így 37-31-es állással vonultak pihenőre a felek. A második játékrész elején nagy nyomást gyakorolva, ugyan nem szórtunk annyit, mint a kezdésnél, de sikerült az ellenfelet 9 egységen tartani és meglépni 10-zel, végül az utolsó negyeben feltettük a pontot az i-re és 17 pontos differenciával zárni a találkozót!

Forrás: MKOSZ

Keresztesi 22 egységig jutott, ebből 2 távoli, Pozsik ezzel ellentétben csak triplákat dobált a mérkőzésen, összesen 15 pont szültett belőle és Horváth Gergő is 3 darab hármassal járult hozzá a sikerhez.

TFSE – Monori SE 76-53 (23-16, 14-15, 19-9, 20-13)

Forrás: MKOSZ

A srácok veretlenül vezetik a tabellát, eddig 2 hazai és 1 idegenbeli győzelemmel. Következő találkozónkat a jelenleg 10. helyezett BRAVOS-szal vívjuk idegenben. Leendő házigazdánknak 1 győzelme és 2 veresége van.