Férfi NBII Futsal

Veretlenek maradtunk!

Férfi futsalcsapatunk listavezetőként vághatott neki a bajnokság 8. fordulójának, mégpedig a sereghajtó Tolna vendégeként, ahol egyértelműen a győzelem volt a cél.  

Sajnos több játékosunkat is nélkülöznie kellett a szakmai stábnak, ám tisztában voltak azzal, hogy ennek nem szabad gondot okoznia. Ennek megfelelően magabiztosan kezdtünk és a bajnoki góllövőlista éllovasa Fehér Dani megszerezte a vezetést (0-1).  

A korai gól után közel tíz percet kellett várni a következőre, ekkor a nemrég magyar állampolgárrá vált Modaressi Amirehsan, azaz „Essi” vette be a tolnaiak kapuját (0-2). A játékrész hajrájában nagypályás kiválóságunk Nemes Martin is beköszönt, így magabiztos előnnyel mehettünk a szünetre (0-3).

A fordulás után is sikerült ellenfelünk fölé nőni és alig 10 percnyi játék után a negyedik gólunk is megszületett, mégpedig Fehér Dani révén, aki ezzel már 12 gólnál jár az idényben. (0-4) Az előző félidőhöz hasonlóan most is tartogatott még izgalmakat a hajrá és végül Bagoly Barnabás is betalált, aki először volt eredményes felnőtt összecsapáson!

Végeredmény: 2F-BAU TOLNA-MÖZS – TFSE-BESTRONG  0-5 (0-3)

Gólszerzőink: Fehér (2), Modaressi, Nemes, Bagoly

A találkozó végén vezetőedzőnk, Póta Balázs értékelt:

„Nem számítottunk könnyű találkozóra, hiszen sok hiányzóval mentünk neki a Tolnai túrának és tudtuk, hogy a hazaiak mindent meg fognak tenni, hogy meglepetést okozzanak, de koncentráltak voltunk és remek küzdőszellemmel álltunk bele a mérkőzésbe, ahol ma nem engedtünk lehetőséget az ellenfelünknek, akik szintén nagyot küzdöttek. Nagy öröm számunkra a 16 éves Bagoly Barnabásnak az első NB2-es gólja és Szűcs Daninak a bemutatkozása az NB2-ben! Gratulálok szívből a csapatunknak, bebizonyította mindenki, hogy lehet rá számítani!”

Folytatás egy hét múlva hazai pályán, a második helyen álló Mad Dogs ellen!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!