Futsal Női NBI

Vereséggel kezdtük a bajnoki döntőt!

Női futsalcsapatunk a bajnoki és kupa színvédő deac otthonában léptek pályára a bajnoki döntő 1. mérkőzésen. 2 fél legutóbb a Magyar Kupa négyes döntőjének elődöntőjében találkozott, ahol végül büntetőkkel maradtak alul a mieink. A cél tehát nem volt más mint a visszavágás.

A hazaiak aktívabban kezdték a mérkőzést 2 komoly ziccerig is eljutottak ám kapusunk mindkét szituációnál védeni tudott. A deac kezdeti lendületét sikerült letörni és mi is elkezdtük felvenni a ritmust sőt Gruber Brigitta sikerrel vette be az ellenfél kapuját. Sajnos nem sikerült megőriznünk a vezetést ugyanis a vendégek játékosa még a szünet előtt egy szöglet variációt követően a jobb felső sarokba juttatta a játékszert.

A fordulás után továbbra is kiegyenlített játékot hozott a 2 fél összecsapásra itt is és ott is megvoltak a lehetőségek. Aztán sikerült kihasználnunk a debreceniek hibáját és Balya Dorottyának köszönhetően ismét átvettük a vezetést. Azonban sokáig ezúttal sem örülhettünk hiszen a hazaiak megint egyenlítettek. A rendes játékidő vége felé közeledve egy feszültebb volt a párharc és végül úgy adódott, hogy meccslabdát lehet azonban nem született jó döntés a szituáció közben így jöhetett a hosszabbítás. A ráadásban aztán inkább a DEAC akarata érvényesült az eredmény viszont nem változott, tehát Jöhettek a hatméteresek.

Az első párban itt is és ott is sikerült betalálni a következő két körben viszont mind mi mind a hazaiak vétettünk. A negyedik körben szintén 2-2 sikeres találatot könyvelhettünk el az utolsó sorozatban viszont hibáztunk, így a DEAC nyerte a párharc első felvonását.

Végeredmény: DEAC – TFSE-BESTRONG  2-2 (1-1) bu. 3-2

Folytatás egy hét múlva hazai pályán!

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!