Futsal Női NBI

Vereség Budaörsön!

Női futsalosaink a múlt hét során már második mérkőzésüket játszották le a honi élvonal 2021/22-es szezonjában! Az első fordulóban az Astra együttesétől szenvedtek vereséget a lányok. Az összecsapás azonban nem ettől, hanem egy vezetőedzői döntés, és az arra adott reakciók miatt maradt sajnos emlékezetes. Emiatt a tavalyi harmadik helyezett elleni összecsapásra már hárommal kevesebb játékossal kellett számolnia Ferenczi Annának.

A találkozó ismét szörnyen kezdődött számunkra, hiszen a hazaiak már a 3. percben megszerezték a vezetést. (1-0) A félidő végéig további egy góllal nőtt a Pest megyeiek előnye, így kétgólos előnnyel mehettek pihenni.

A második játékrészben magasabb fokozatra váltottak Korozmán Krisztián tanítványai, akik öt perc leforgás alatt további három találatot szereztek. (5-0) Egy becsületgólra szerencsére futotta a mieinknek, de az utolsó szó így is az ellenfélé volt. Megyeri Boglárka az utolsó percben meglőtte a saját maga második és csapata hatodik gólját, beállítva ezzel a végeredményt.

Végeredmény: BUDAÖRS – ENDO PLUS SERVICE – TFSE-BESTRONG  6-1 (2-0)

Budaörs, Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS)

Játékvezetők: Molnár Péter, Szűcs István, Kovács Péter Róbert

Budaörs: Csizmók, Bede, Koch, Kiss, Tell

Cserék: Fábián, Megyeri, Szabó, Nagy, Egri

Vezetőedző: Korozmán Krisztián

TFSE: Boros, Kovács, Dióssy, Bozsik, Suhajda

Cserék: Tóth, Bagdi, Winternitz

Vezetőedző: Ferenczi Anna

Gólszerzők: Bede (3′), Koch (12’, 29′), Kiss (25′), Megyeri (26’, 40’), Kovács (35′)

Folytatás október 3-án vasárnap, a 2F-BAU TOLNA-MÖZS együttese ellen!
Hajrá lányok, hajrá TFSE!!