Férfi NBI Röplabda

Vereség az éllovas otthonában!

NBI-es férfi röpiseink az éllovas MEAFC csapatához látogattak, ahol küzdelmes mérkőzésen maradtak alul. Nem tudott a teljes keret elutazni, ugyanis többen betegséggel vagy sérüléssel bajlódnak. A miskolci alakulat az eddigi 2 meccsén még nem vesztett szettet, azonban nekünk így is sikerült az egyikben föléjük kerekedni!

Jól kezdtük a találkozót, rögtön az elején 2 ponttal tudtunk ellépni, de sajnos 22-21-nél két szerzett pontot és egy támadási hibát követően a hazaiak hozták az első szettet. A másodikban nem nagyon jutottunk szóhoz, simán nyert a házigazda, azonban a harmadikban mi voltunk a jobbak, ezzel elsőként csorbítottuk meg a MEAFC formáját. A következő szetteben jó támadásainkat követően felcsillant a remény, hogy sikerülhet pontot szerezni idegenben, de legnagyobb bánatunkra nem így alakult és a negyedik etapot is megnyerték a miskolciak.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

MEAFC-Miskolc – TFSE 3-1 (21, 12, -23, 17)

Lónárt Péter vezetőedzőnk nyilatkozata a mérkőzést követően: „Sokkal több van bennetek és ezt ti is tudjátok! A kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, így türelmes vagyok és hiszek bennetek! Gratulálok Miskolcnak!

Forrás: hunvolley

A srácok jelenleg az 5. helyen állnak a tabellán. Most hétvégén sem lesz egyszerűbb dolguk, ugyanis ismét idegenben, a 3. helyezett Vidux-Szegedi RSE otthonában fognak pályára lépni.

Hajrá fiúk, hajrá TFSE!