Férfi NBI Futsal Magyar Kupa

Vereség az Aramistól, búcsú a kupától!

Férfi futsalosaink a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében csaptak össze a – szintén alsó-házi – Aramis gárdája ellen. Az előzetes esélylatolgatások alapján kiélezett találkozóra lehetett számítani, ami végül be is igazolódott.

Az első gólig mindössze három percet kellett várni – ekkor Szabó Zsolt vette be a hazaiak kapuját, megszerezve ezzel a vezetést. Sajnos sokáig nem örülhettünk, ugyanis a budaörsiek kevesebb, mint négy minutummal később kiegyenlítettek. Gyakorlatilag a legelső valamire való helyzetükből egyből betaláltak, tehát kezdhettünk mindent elölről.

Fotó: Borhi Mihály

A jelenlévőknek az lehetett a benyomása, – a hazaiak játéka láttán – hogy nem igazán érkeztek még meg a viadalra, amely érzetet tovább erősített a budaörsiek pontatlansága. Ennek köszönhetően ismét hozzánk került az előny, de hiába, mivel az Aramis másodjára is visszakapaszkodott. A harmadik találatunknál már (amit szintén Szabó Zsolt szerzett) tényleg azt gondolhattuk, hogy nincs tovább a riválisunknak, azonban a félidő hajrájában harmadjára is ránk cáfoltak, így 3 – 3-as állásnál mehettek pihenni a felek.

A fordulás után sem hagyott alább a nagy adok-kapok, viszont nem csak a pályán, hanem a pálya szélén is tetten érhető volt ez, amit – leginkább – az alacsony színvonalú játékvezetés idézett elő.

A két együttes folyamatosan harcolt és próbálta érvényesíteni az akaratát, ezért több taktikai elemet is kipróbáltak a trénerek. A negyedik és végül győzelmet érő találatot a budaörsiek szerezték meg a 29. percben, annak ellenére, hogy nem voltak egyértelmű mezőnyfölényben.

Végeredmény: Aramis SE – TFSE-BESTRONG 4 – 3 (3 – 3)

ARAMIS-SE-TFSE-BESTRONG-4-3-MLSZ-adatbank

Ezzel a vereséggel búcsúztunk a Magyar Kupa küzdelmeitől, maradt így a bajnokság és az osztályozó párharc elkerülése. A következő megmérettetésünk február 21-én hétfőn lesz, mégpedig hazai pályán a Nyírgyulaj ellen.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!