Kosárlabda Női NBI/A

Vereség a play-off nyitányán

Mint már ismert, a 2020-21-es szezon rájátszásában az UNI Győr MÉLY-ÚT kosárlabda csapatával játszanak a TFSE-MTK hölgyei. Az első mérkőzést a győriek rendezhették, szombat délután 5 órától.

Az első játékrészt lassabban kezdték a budapestiek, így gyorsan jelentős vezetést tudtak kiépíteni a kisalföldiek. Weninger és Dubei jó játékának köszönhetően, 11 ponttal nyerték az első negyedet a győriek. (26-15)

A második negyedben egy teljesen új TFSE-MTK-t láthattunk. Alisia Jenkins és Bernáth pontjainak köszönhetően, elkezdték a felzárkózást a budapestiek. Chanise Jenkins pontéhinség ének ellenére, a félidőben már csak 4 pont volt a hazai csapat előnye.

Félidő: 42-38

A nagyszünetet követő első 6 percben igazi ki-ki meccset játszott a két csapat. Bernáth és Markovic hármasaival sokáig meccsben tudtunk maradni, ám ők sem terhelhetőek a végtelenségig. A negyed végére már megfáradni látszott a vendég csapat, ebből tudott ismét profitálni a házigazda. (66-59)

A végső felvonásban Kiesel és Mompremier kiváló formájára támaszkodva tudta lezárni a mérkőzést az UNI Győr. A teljesen kifárasztott TFSE-MTK lányainak nem ültek a dobásaik és a védelem sem volt a helyzet magaslatán. Így három negyednyi jó játék után, 19 pontos vereséget szenvedtek a TFSE-MTK lányai, a play-off nyitányán.

Végeredmény: 93-75

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!