Futsal Női NBI

Vereség a nyitányon!

Női futsalosaink számára a hétvégén elkezdődött a rájátszás, ahol ellenfelünk a Tolna-Mözs csapata volt.

A tolnaiak az alapszakasz során ugyan egyszer ki tudtak harcolni ellenünk egy döntetlent, ám a másik két alkalommal magabiztos győzelmet arattak a lányaink. A korábbi sikerek és az elmúlt időszakban mutatott bíztató forma alapján bizakodva várhattuk az összecsapást.

A találkozó első félideje nem hozott túl sok történést, cserébe viszont a mezőnyben kemény ütközetek és párharcok zajlottak. Igazán nagy helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani, de a sok pontatlanságból adódóan többször is nehéz helyzetbe sodortuk saját magunkat. Legfőbb szerencsénk Móczik Alexa volt, aki hősiesen állta a sarat, bravúrt bravúrra halmozva.

Gól azonban nem született az első játékrészben, így egy 0-0-ás döntetlennel mehettek a szünetre a felek.

Első félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – TOLNA-MÖZS (0-0)

A második játékrészben valamelyest javult a találkozó színvonala, azonban az első gólra így is közel negyedórát kellett várni. Ez a találat sajnos azonban a vendégek nevéhez fűződött, Horváth Hanna maradt egyedül, aki élt is a lehetőséggel és megszerezte a vezetést a tolnaiaknak.

A hátrányunkon túl több kérdéses játékvezetői ítélettel is meg kellet küzdenünk, de Csernai Gábor vezetőedző tartotta a lelket a lányokban. Ennek gyorsan meg is lett az eredménye, hiszen két perccel a vezető találat után összegyűlt a tolnaiak hatodik szabálytalansága is, így megvolt az esély az egyenlítő találat megszerzésére, amit Pádár Anitának köszönhetően be is biztosítottunk.

Ekkor öt perc volt hátra a rendes játékidőből és úgy tűnt, hogy hosszabbításra kerül majd sor, ami azonban nem következett be, ugyanis a 39. percben egy gyors visszapaszt követő kiugrásból Nagy Noémi talált a kapunkba, ezzel kialakítva a végeredményt is.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – TOLNA-MÖZS (1-2)

Vereséggel kezdtük tehát a rájátszást, azonban nagyobb okunk nincs az aggodalomra, hiszen a hátrányunk nem ledolgozhatatlan. Le kell ugyanakkor szögeznünk, hogy idegenben nem lesz könnyű dolgunk.

A visszavágóra március 28-án vasárnap, 17:00-tól kerül majd sor!

Hajrá lányok!!

Hajrá TF!!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!