Futsal Női NBI

Vereség a Budaörs ellen!

A Női NB1 alapszakaszának hajrájára fordulva egyre inkább élesedik a harc a tabella első részében. A fordulót megelőzően egy ponttal vezettünk a DEAC ellen, őket pedig négy ponttal követte az ASTRA együttese. Az üllőiek mögött azonban már nagyobbak a különbségek, így nagyjából kezd kirajzolódni a rájátszás mezőnye is.

Ebben a fordulóban a Budaörs csapata látogatott hozzánk, akikkel szemben az eddigi mérlegünk egy győzelem és egy döntetlen, de fontos megemlíteni, hogy mindkét alkalommal rendkívül nehéz dolgunk volt, így mutatott formánk ellenére sem mehettünk biztosra.

A találkozó a várakozásoknak megfelelően lüktető ritmusban kezdődött, viszont mint mi, mint a budaörsiek rengeteg hibával játszottak. Ez a fajta pontatlanság leginkább a helyzetekben volt tetten érhető, hiszen a lehetőségek megvoltak, de a befejezéseknél az a kis plusz mindig hiányzott.

Igazán domináns egyik fél sem volt, egyszer nekünk, egyszer nekik voltak jobb periódusaik. A játék képe alapján már az első félidő közepe fele lehetett érezni, hogy nem egy sokgólos mérkőzés lesz ez a mai és ennek megfelelően gólnélküli döntetlennel mehettek pihenni a csapatok.

Első félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – BUDAÖRS (0-0)

A második játékrész és annak első tíz perce gyökeres változást nem hozott sajnos, de egy-egy nagyobb helyzet már volt mindkét oldalon, ami jelezte azt, hogy nem feltétlenül opció a csapatoknak a döntetlen. Olyannyira nem, hogy a vendégeknek sikerült többször is veszélyes kontrát vezetniük és végül egy ilyen letámadásból megszerezték a vezetést, ami végül a végeredményt is jelentette.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – BUDAÖRS (0-1)

Ezzel a vereséggel megszakadt a régóta tartó jó szériánk, viszont a károk nem annyira nagyok, hiszen az Astra is vereséget szenvedett, a DEAC pedig csak 2 ponttal van előttünk, szóval semmi okunk az aggodalomra és továbbra is bízhatunk a lányok jó teljesítményében!

A következő fordulóban február 28-án vasárnap a Szekszárd otthonába látogatunk majd!!

Hajrá Lányok!!

Hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!